Już 8 lipca rozpocznie się kolejna (bo już piąta!) edycja Słowiańskiej Nocy Folk-Metalowej
w Brennej. W tym roku wystąpią dla Was cztery zespoły z Polski: Radogost, Othalan, Strzyga
i Open Access, a także rosyjski Woodscream, białoruski Sakramant oraz australijscy piraci, czyli Lagerstein.

W ramach wydarzenia odbędą się dwie premiery debiutanckich albumów: Po krańce gór zespołu Othalan i  Świt Bogów Strzygi. Imprezie towarzyszą VI Dni Dawnych Kultur (8-9 lipca).

Wstęp wolny.

Zapraszamy serdecznie!

A oto program imprezy:

17:15-17:30 – Strzyga setup
17:30-18:00 – Strzyga (30 min)

18:00-18:15 – Open Access setup
18:15-19:00 – Open Access (45 min)

19:00-19:15 – Othalan setup
19:15-20:15 – Othalan (60min)

20:15-20:30 – Lagerstein setup
20:30-21:15 – Lagerstein (45min)

21:15-21:30 – Radogost setup
21:30-22:30 – Radogost (60 min)

22:30-22:45 – Woodscream setup
22:45-23:30 – Woodscream (45 min)

23:30-23:45 – Sakramant setup
23:45-00:30 – Sakramant (45 min)

Wydarzenie na Facebooku